Helgen som gått..

Så har även denna helg susat förbi . Midsommar har de på köpet varit. :)
Började "helgen" med att tjuvstarta midsommar firandet redan på Torsdag kväll . Jag o Therese blev inbjuden att komma och åka båt med älsklingen och hans vänner Micke och peter!. Kul! så där åkte man iväg o hade sig med några goda öl och trevligt sällskap , åkte även förbi färjan och tog oss en cider , Fast där var det så jäkla kallt med tanke på att man hunnit kyla ner sig lite i båten :) Åkte förbi någon ö som jag inte minns namnet på , Skit mysigt ställe och där var de redan två båtar som lagt till. Så vi blev inbjudna att sitta med dessa trevliga människor och svammla framför brasan där =)  Sen åkte vi därifrån och bara for och åkte runt södra o norra hamn krokarna :) vart en ganska sen kväll för att vara torsdag bara, tror jag och älskling var hemma vid 03.15 nånting.. så de var bara få i sig nå mat och hoppa i säng för att ladda inför fredagen och midsommar afton:)
Och gissa om man var seg när man vakna upp morgonen efter , men det gick bra så vi for till Micke o peter där på em o fortsatte från torsdagen, Synd bara att inte therese kunde följa då men men. fick klara mig som ensam tjej :P
vart bjuden till ett bröllop på efterfesten deras , var inte där så länge för de kändes konstigt när man inte ens kände brudparet. :p fastän dom var trevligast :) en ewelina följde med oss när vi åkte till klubbviken , var väl inte så mycket att hänga i granen där , fast vi hitta nå folk som vi alla kände så vi satt på deras större , MYCKET större skuta o svammla:) sen hände väl de inte så mycket mer.. åkte från klubbviken på svartöstan igen och sen blev det ganska direkt hemåt, var ganska slut som artist :)

image6
Älsklings öl skummar.. ;) haha!


image7

Jag får också ratta skutan :)

image8

lite så där halvt på G ;)

image9
Micke , Peter och therese på Färjan! :D

En liten tivoli sväng

vakna idag av att syster ringer o väcker mig , gjorde mig i ordning lite smått och begav mig till lövsgatan där syster med fam var.. Dom har sovit där i natt så vi kunde komma iväg på tivolit i tid eftersom elina skulle och jobba nu klockan två.
Var väl ingen direkt höjdare tivolit på Örnäset i år , fast iof hade dom fritt fall så de var ju lite små häftigt , fast vet inte ännu om man törs sätta sig där. :) haha.
Åkte iaf en karusell .. Med jossan :D hennes allra första i sitt liv , och väldans kul tyckte hon det var.. Vinka så glatt till mammsen , pappsen och Lisa som stod där nere och titta på :) Var tvungen att fara sen eftersom Elina var tvungen att ¨åka å jobba. Så nu sitter man här hemma för tillfället.. Tänkte åta mig nå Lunch så man slipper gå hungrig , ska sen hitta på nå skojs med Therese , får se vad som sker ;)

Tänkte på en sak när ja var nere på tivolit , kommer ALDRIG glömma senaste ja var när dom hade här på örnäset . Åkte virvell vinden med Anna. G och Petra.. Minns inte om det var någon mer men den snurr historian förblir ett minne. Anna gjorde något som jag aldrig kommer sluta skratta åt , men vill man åka fort så ;P haha .

Näe nu mat sen iväg..

kram!

Semester !

första dagen på semestern , Och det känns ljuvligt kan jag tala om för er . var så otroligt skönt att få sova tills man vakna utan nån jobbig väckar klocka. Fast var ju iof upp i morse 06.40 med älsklingen innan han skulle uppåt , men fick sen lägga mig ner i den varma sängen för att somna om..

Trodde att det skulle bli lite bättre väder , hade ju planer på att ta med tess till lövis och ligga å pressa på altanen, men nå ska de ju såklart vara piss väder..igen..

Kan ju iof gå ner o kolla tvättstugan om den är ledig , hade behövt tvätta upp det sista innan flytten ;)

Nu ska jag bege mig ut med hunden innan han kissar på sig , han är inte lika förtjust i sovmornar som jag :)

Ha de gott !


Hej vad det går ..

Imorgon är sista halv dagen innan semestern.. Och den är efterlängtad ska jag tala om . :D Men så tiden har gått fort , känns ju nästan som igår det var jul ;P

Idag började älsklingen sin nya utbildning i Kalix :D synd att han börjar med den då ja i stort sett går på sem , men han kan nog göra klart utb ganska fort tyckte "ledaren" han låg rätt så mycket bättre till än resterande :) så vi får nog den här sommaren till vår egen ändå =) . Snart midsommar , har faktiskt inte kommit på vad vi ska göra ännu , men det känns inte så nog med massa fart o bus iaf ,så lugnt med nå go mat o dryck lär det nog bara bli =) den som lever får se!.

Tänkte krypa ner i soffan med en trött pojkvänn nu o bara vara..


Hörs !

/ M

Nu var det länge sedan .

var ett tag sen jag uppdatera , mycket har nog hänt på sistone men inget så särskilt märkvärdigt för er ändå :)
Är i slutspurtten på jobbet nu .. Snart semester .. Ska blir skönt med lite längre ledighet! , hoppas bara det fina vädret snart vill visa sig igen.. Kommer bli lite små tråkigt till hösten när man är tillbaka på jobbet igen , Många fina människor slutar , är det inte pension så är det antingen flytt eller små bebisar ;p även fast jag inte jobbat hur länge som helst där så har alla berört mig med deras på var sitt goa sett..jag önskar verkligen alla lycka till i framtiden och med deras projekt! :D

Jag och Dan har tagit oss ut till Ersnäs , är lite barnvakt åt josephine nu när Elina o Daniel lyckades jobba kväll samtidigt . Fast det är ju bara till 22 så allt för länge behövdes det ju inte .. var och hämta henne på dagis vid 16 tiden idag , åt lite middag och sen tog sig jag o lill tjejen ett skum bad. OJ så kul hon hade! :)

Gubben har tagit sig en taktik(?!) vila på soffa innan han ska iväg o hämta syrran  från jobbet där lite senare. var man verkligen så där trött när man var arbetslös..? Haha.. var nog så iallafall !


Syster dotter kallar !... Vi höres .


Kram från mig!

Sol , härliga sol !

Är just hem kommen från jobbet , kul dag faktiskt .. =) så gott som alla elever har nästan varit borta idag förutom sjuorna som haft en sk trafik dag eller liknande . har haft roliga stationer o sånt kul åt dom! =)
Snart bär det iväg på personal fest i ökx =) blir där till imorgon ! , ska äta o dricka lite gott =) åker närmare bestämt upp på 40 min , måst snart bege mig ner till parkeringer så Anna o Stina ser vilken bil vi har .

ska nog slänga en mat bit i mig innan jag far så man inte dör då middagen inte är förens 7..

Imorgon skulle ja o Tessich o syrran göra någe kul !, blir iaf att åka lite jenk när dan släppt av pappsen o gänget på red line ! =) hoppas bara man är i bra form för imorgon , cruising är ju som kul!

Bra väder är lovat nu ett tag fram över , ska försöka hinna pressa så man inte ser ut som laban när man går på semester , haha !..

Ha de gott !

Trevlig helg!