Hejsan Hoppsan ..

Det var länge sen jag skrev något här. :p har haft fullt upp känns det som .. Och inte nog med det så är det tredje dagen man ligger i feber .. Tror minnsan att det är Jossan som smittat ner mig , var länge sen jag verkligen var så här sjuk.. börjar väl bli liiiite bättre idag , ligger iaf inte helt däckad som de två andra dagarna.. Har ju iaf lyckats ta mig ut med hunden och att sitta en sväng vid datorn. :) Fast de är nog bara värktabletternas fötjänst :p

Håller iaf tummarna att febern är borta till imorgon så jag kan ta mig tillbaka på jobbet.. har verkligen inte råd att vara sjuk.. Har många dyra utgifter den här månaden som ska betalas !.. att allt ska kosta så fasligt.. that´s life!

Och Oh ja Lisa , Nu tror ja banne mig snön är här för att stanna :) Ska nog mycket till innan det här försvinner.. Iallafall här ute i ersnäs. :) haha!..

Ska försöka göra mig nån mat nu , har inte blivit mycket till att äta , mat lusten har direkt inte funnits..

Take Care !

När kommer den för att stanna ?

God eftermiddag !..
Måndag , och en ny vecka är i gång igen .. Kändes lite tungt att ta sig upp på jobbet imorse med tanke på att man haft ledigt en dryg vecka , men hade ja väl tagit mig upp så gick det undan. . Även så gjorde timmarna på jobbet, han inte med så var de lunch , och sen helt plötsligt dax att gå hem för dagen.. Var och hade en k- lektion efter jobbet , gick så bra så..

Har bokat in en "massa" dubbel lektioner nu inför slut spurten .. Uppkörningen är färdig bokad , men när den blir ..förblir än så länge en hemlighet. :)

Var nyss förbi i huset en sväng och kolla in vad dom gjorde i samband med en promenad med Acke.. hände väl inte mer än här , så de blev att ganska snabbt att röra sig vidare.. vart DYNG sur om fötterna , all snö har blivit jäkla äckel slask ! :/ trodde ju verkligen snön äntligen var här för att stanna.. men kan ju hända den kommer snart igen , hörde på jobbet av nån att de lovat en massa snö i natt :) spännande att se i morgon när man kliver upp .

har egentligen en massa att göra här hemma.. men har egentligen ingen ork att ta itu med saker o ting.. skulle behöva flytta över nå blommer till nå andra krukor och så .. de håller på bli för små.. Så de är väl snart dax att gå ner i garaget och hämta upp blom jorden..


Ge mig snö nu !