När kommer den för att stanna ?

God eftermiddag !..
Måndag , och en ny vecka är i gång igen .. Kändes lite tungt att ta sig upp på jobbet imorse med tanke på att man haft ledigt en dryg vecka , men hade ja väl tagit mig upp så gick det undan. . Även så gjorde timmarna på jobbet, han inte med så var de lunch , och sen helt plötsligt dax att gå hem för dagen.. Var och hade en k- lektion efter jobbet , gick så bra så..

Har bokat in en "massa" dubbel lektioner nu inför slut spurten .. Uppkörningen är färdig bokad , men när den blir ..förblir än så länge en hemlighet. :)

Var nyss förbi i huset en sväng och kolla in vad dom gjorde i samband med en promenad med Acke.. hände väl inte mer än här , så de blev att ganska snabbt att röra sig vidare.. vart DYNG sur om fötterna , all snö har blivit jäkla äckel slask ! :/ trodde ju verkligen snön äntligen var här för att stanna.. men kan ju hända den kommer snart igen , hörde på jobbet av nån att de lovat en massa snö i natt :) spännande att se i morgon när man kliver upp .

har egentligen en massa att göra här hemma.. men har egentligen ingen ork att ta itu med saker o ting.. skulle behöva flytta över nå blommer till nå andra krukor och så .. de håller på bli för små.. Så de är väl snart dax att gå ner i garaget och hämta upp blom jorden..


Ge mig snö nu !


Kommentarer
Postat av: Lisa

Och inte var de nå snö när du vakna! :(

2007-11-06 @ 09:00:02
Postat av: Lisa

Den är ju här nu Moa!!! :)

2007-11-14 @ 09:58:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback