Valborgsmässoafton

Idag söndag , en enbart slö dag för mig , har istort sett inte gjort något :p okey, de jag alltid måste oavsett väder,trötthet eller annat.. aktiverat hunden , har faktiskt varit extra långa promenade idag.. och gjort promenaderna extra roliga :) men annars har man bara legat på latsidan . Imorgon är de valborgsmasso afton mina vänner.. säkert ingen som missat det !.. Väntar på att min käre far ska skjutsa ut mig till ersnäs , ska sova där till imorgon för då åker jag o lilla syster till stora syster i pite på valborgs firande =)

Än inga batterier på telefon. suck , känner mig otroligt låst när man inte ens har fast telefoni, fast de borde komma i veckan tycker man eftersom det var 2½ vecka sedan jag beställde det.. hmm.

well well , ska packa ner de sista.. sen drar jag min kos till ersnäs och pite.. Ha en bra valborg alla !

Kram!

Långledigt !

Då har man långledigt några dagar igen , så härligt .:) börjar inte om å jobba förän ons nästa vecka. . ska bara njuuuta av ledigheten på alla sätt och vis. :)

Gårdags kvällen blev inte som planerat , hade tänkt mig en lugn kväll hemma eller i byn men icket , vegan var som sugen på hitta på nå så va fasen man måste ju ställa upp :D haha!..
Satt hos henne hon o jag , sen blev de corsica och de nya stället magma ( gamla nk) . var helt okey faktiskt men dock inte sååå mycket folk , de som var där gjorde nog i princip samma sak som oss , for dit i brist på annat efter vi bojkottat cleo kön.. uhh, de var folk ska jag säga.. summerar kvällen med ett ord FANTASTISK! :D måste göras om !

Dagen har spenderats på soffan i stort sett , vart o sovit på lövis , var en liten efterfest där när man kom från stan, var ju som roligare än att åka hem till en tyst lägenhet själv. :/ hade inte ens acke hemma som vänta på mig... :p

Well Well !.. Ska se american pie - the wedding trort jag , om de inte finns någe annat kul.. nu göra lite lördags gotta :)

Btw , har ingen laddare här , har glömt den i byn så jag kommer nog itne vara kontaktbar ( förutom via msn) till ja imorgon kväll kanske.. får se hur dags jag tar mig utåt..

Ha en bra kväll !

/ Moa

Naglar ...

Ska snart iväg o kirra naglar i ängdalsro  :) Härligt att äntligen få dom fixade till ett RIMLIGT pris :) Tur att syrran hitta nr. :)

Är då i ersnäs o hänger eftersom de blir närmare att åka härifrån , busat lite med jossan . och kramat om min älskade ackobert :) Jobb idag har de vart , dagen sprang bara iväg fick gjort det mesta oxå ..

Till helgen blir de kanske att man får besök , lill kusin joel ville komma och sova över .. tänkte att man kanske går på bio med han .. var som länge sen man själv gick på det.. säkert ja minst hmm.. 4-5 år sedan.. sen vette tusan vad man hittar på , hur roar man en 7 åring ??? , själv hade jag vart nöjd med en ledig helg i soffan framför tv´n :D haha !

Tänkte lägga mig framför tv´n o kramas med min hårboll .. sen är de dags att ge sig iväg.. är ej kontaktbar ikväll . naglar ska fixas för hela slanten !...

Hörs !


Å dig saknar jag mer och mer för var dag som går..... :( men snart får vi ses igen :D iaf en stund. :P

11

Är en sväng hem o hämtar litte saker , strax tillbaka till lövis .. Imorgon jobbet as always sen vankas grill fest kvällen lång , mysigt .. :)

Får träffa petra o höra lite thailands snack :) Sen kommer ju även allas vår käcke hem på besök med respektive ! kul !..


Näpp , nu drar ja vidare !






11 days ... :/


blir aldrig som man vill. .

De blev inte som vi ville.. skit ! , men man ska ju tydligen vara van vid det här laget .. äsch ! ingen bra dag idag !
fast 2 veckor går ganska fort , och sen finns ju brev .. ;)

Me love you long time !.. Saknar du !

Sen fick man ju inte så bra nyheter från svärmor heller :/ "svärmormor"  ligger på sjukan nu :/ kunde inte hänt vid ett sämre tillfälle än nu ..

Nedräkningen har börjat !.

hej!

6 år ..

6 år av oändlig lycka ! , 9/4 2001 var dagen jag och Dan blev ett . :) Det har redan gått 6 år , och en massa har vi hunnit med under den här resan , mesta dels roligheter men livet följs även av tråkigheter .. sånna smällar man får  ta, de är inte färdigt ännu så vi får se vad vi möts av för kul här näst ;) .

Jag är Kär ! så kär !






Påsk & Ledighet

Börjar med att hälsa alla en glad påsk ! :)

Lång ledig från jobbet , passar fint nu med lite ledighet  , inte för att jag inte trivs men lång ledighet då och då behöver vi väl alla ! :)
än så länge har påsken varit ganska lugn bara massa mys och god mat , var faktiskt ut med therese i fredags fast de blev inte så långvarit ute , var alldeles för trött .. var barnvakt åt Jossan från Tors - fre och de tar på krafterna när man inte är van . :)
Jag o Dan har farit ut med Acke o hälsat på syster,daniel o jossan i Ersnäs .. kom hit igår kväll , ska laga go middag snart, en liten gryta man man säga på Oxfilé och wok grönsaker med vitlöks kroketter.. smaskens ! :)
har vart o släppt "kräket" lös idag , gud så vi fick skratta , såg nästan ut att dan skulle svimma där ett tag när acke sjuka sig så mkt.. hahahah.. men han klara sig :p sen har vi hålli på med åkgräsklipparen ( eller rättaresagt dan) kommer ev en kille o tittar på den idag , så vi kanske får iväg den iaf.
har väl egentligen inge intressant att skriva så ja avslutar nu innan det blir allt för tråkigt.. hohoho!.

Återigen , glad påsk !