Äntligen! =)

Äntligen klar med båda lägenheterna , känns inte som man gjort annat än att städa de senaste dagarna.. men nu är de över ! Tur att man fick hjälp av lisa idag så de gick fortare , hade inte haft så stor lust att stå där själv o skrubba halva kvällen :p Tack tack vännen ! :D
Efter städningen åkte ja o lisa till bolaget o inhandla oss varsina cider som vi var riktigt välförtjänta av efter städ dagen :) satt hos henne en stund sen kom älsklingen och hämta mig så vi och acke for hem , dan lagar nå mat nu och själv ligger jag bara här på soffan och laddar batterierna för att börja jobba imorgon ... inte ääännu , vill ha mer ledighet.. haha ..  men men, de är bara ca 2-3/dag  ja jobbar nu ett tag framöver så de är lugnt :) Sen imorgon drar vi vidare mot ny läggan och börjar packa upp ... ohhh så ja längtar.. :) ska ta acke på nattis nu sen själv göra mig redo för sängen och morgon dagen..

Go kväll !  / Moa

Snart...

Då blev man äntligen färdig med tömning och städningen på Örnäset , Gud så skönt ! , Tur att man fick hjälp av stora syster .. Fast det är tyvärr inte klart ännu ... Suck ! .. Har att göra Lövsgatan imorgon , Den  är visseligen tömd i stort sett men då är ju den förbenade städningen kvar.. Får bita ihop och ta och göra det nu , Suzie erbjöd sig att hjälpa till så det går nog rätt fort skulle jag tro.
Snart Onsdag och då kommer ju det roliga , Får flytta in i den nya och göra massa fint , Är väl den ända positiva saken med att flytta =) Men sen blir de inte på ett bra tag... Orkar inte svammla runt o bo i stan.. Är skönt på landet !

Idag tar man då en paus från städandet ska försöka njuta en sista dag av att bara vara innan semestern slutar på Tisdag kväll. Onsdag morgon är de bara kliva upp på jobbet som gäller.. att redan 5½ vecka gått. Aja , blir iaf inte hela dagar den första tiden eftersom inte skolbarnen börjar förän senare..minns inte ens datum.. haha.. men man brukade väl börja där i kring sist veckorna i aug.

Tänkte ta mig en dusch nu och sen ut med hundarna så man piggnar till lite , har enbart legat på locket idag. :p

Ha de gott !

Slut spurtten...

Länge sedan jag uppdaterade här . har haft så mycket annat för mig på senaste .. mest packat o röjt i lägenheterna , Usch det är så jobbigt att flytta.. Fast å andra sidan så blir de super kul sen på onsdag när ja får packa upp allt och fixa i den nya lägenheten. :)
Sitter och väntar på att Coop extra ska öppna så man kan vandra dit och köpa lite mer städ jox .. Stora syster kommer hit till lule för att hjälpa mig städa ur idag. :) skönt att man slipper göra det själv , Lulebo är så petig med allt. :p
*ÄLskling har farit och ska hämta lastibilen så vi kan tömma här och på lövs så de blir klartt nån gång.
Är så mycket nu att jag vill bara att de ska bli nästa vecka nu , inte nog att man ska städa två läggor , flytta in i en ny nä då tar ju semester passande nog ( inte!!) slut.. mycke nu...

Men men , ska väl inte sitta här allt för länge nu så man hinner med allt.. Ha de gott alla .. Snart är vi Ersnäs bor! :)

Gomorgon! / Moa

Vad händer i denna sjuka värld?!

Måndag idag , städar o påtar inför flytten... Igår var menat att vi skulle upp till Ikea men Daniels bil kajka lite så vi fick vända i persön :/ synd , påvägen upp fick jag även ett otroligt läskigt samtal av en vän som berätta om det inträffade i ökx under natten/morgonen .. Hade ( som säkert mååååånga andra) sluppit få höra något så hemskt & obehagligt..
En nära bekant till mig har avlidigt efter en skott lossning i ökx på söndagsmorgonen , En så otroligt omtänktsam och go människa finns inte med oss något mer. varför ska alltid de finaste människorna drabbas?!,
Sänder många tankar till hans Familj,släkt och nära vänner , Ta hand om varandra!

Vila i Frid Jimmy 
@-->- 15/7-07
Du kommer föralltid vara saknad av många!

Borta bra men hemma bäst !

Är så glad så glad , Äntligen kommer vi flytta hem igen.. Nu undrar ni nog vad som menas , ska då ta och berätta attjag och min kära sambo har idag fått oss en lägenhet i Ersnäs , en 3:a på 75kvm , carport och stort ute förådd och en balkong som är den största jag sett i en hyresfastighet. Som nämt i rubriken borta bra men hemma bäst! :) båda vi är ju från byarna dan från alvik och jag Ersnäs så nu känns de bra!. Slippa stressen i stan känns underbart! Och acke kommer få de så mycket bättre i nå större och han är ju som faktiskt också uppväxt här ute, då jag och dan bodde hos pappa hämta vi han :)

Så den 1:a flyttar vi till det lugna samhället på byn :) kommer bara bli jobbigt att behöva åka buss tills körkortet är i hamn, men som de ser ut nu så är det väl inte allt för långt bort:) jag kan bara jag vill ;)

Näe, om man skulle göra sig middag tills älsklingen är hemma från utb. .

vilken underbar dag !


Mvh en mkt glad Moa