Oaktiv ..

Just hem kommen från jobbet , väldigt bra dag i dag =) Fick mycket gjort och tiden bara sprang iväg .. Lika fort var jag tvungen att springa därifrån , Kom en kvinna idag och hade visning av handgjorda smycken , farligt.. Har redan slösat alldeles för mycket av min lön .. Alla saker var så fina & vackra hade jag stannat en minut till hade jag köpt det enormt vackra halsbandet för över fem hundra lappen.. :/
Nåväl tog promenaden hem , sällskapa en bit med anna-greta som skulle och titta på billiga panel gardiner var nästan påväg in med henne när jag insåg att kommer jag mig in tomhänt så kommer jag definitivt inte ut tomhänt.. så de blev bara att traska hemåt..

har egentligen en massa att göra här hemma , måste gå och kasta alla tusen tals kartonger och plast mojänger som tyvärr med följer allt man köper på ikea.. Jag och Dan for upp med elina och daniel och fynda lite i helgen som var , skulle försöka hålla mig till en viss penga nivå , men nä! de sket sig , bli att leva lite snålare denna månad än väntat , men nu har jag fått de fint här iaf =)

Snart blir man ett år äldre , tänk vad tiden springer i väg .. Känns som om man nyss gick på högstadiet .. Träffa älsklingen, Festa som en galning och totalt sket i allt . haha! =) tänk att jag och dan hållt ihop (med ett par korta avbrott) i snart 6 år , Det går så fort.. Och nu är man "vuxen" och ska klara allt själv , nästan allt iaf.. sköta jobb , ordna/betala in räkningar varje månad , hyra hit och dit .. ja det är mycket.. Men livet är inte dåligt för det..

Imorgon blir det spännande på jobbet , Ska se om de sockersöta(?!) eleverna håller sitt ord och skärper till sig nu så vi kan hålla fritidsgården öppen dagtid , för er som läser så är de säkert inget spännande , men när du jobbar med de små liven är de en helt annan sak! =)

Ska väl ta mig i kragen nu och försöka hålla bloggen uppdaterad för de som läser , har vart rätt oaktiv den senaste tiden .. Ska nu ta mig ut i kylan och in i sop rummet och kasta den där skiten..

På återseende !

/ M


Helg

Så var helgen här , Vissa veckor går fortare än andra .. Hoppas nästa vecka går lika fort om inte fortare .. Ska upp med bla mamma och moster till IKEA =) är som passande att min födelsedag infaller om sisådär 18 dagar så jag får en tidig present av mamma så jag får shoppa lös där och slippa slösa my own money =)
Jobbet går väl sisådär , är som inne in nån trist svacka att ja knappt tar mig upp på morgonen , men den är säkert över snart , trivs annars som fisken i vattnet =)
Idag har jag även vart flitig här hemma , har bakat massa gott , kokat saft , städa och gnuggat en massa. =) Är så fint nu så nu är det nästan ett nöje att sitta hemma. Haha!.. Känns skönt med en lugn helg , kommer slippa denna evigt jobbiga baksmälla man annars brukar ligga i de flesta lördagar , ååh vad ja ska telefon terrorisera mina kära vänner som ska ut och skaka på de lurviga =) hihi..

sitter för tillfället hemma med hundet + "svågers" hund och myser på , älskling med bror för och tog en bastu.. Ska väl snart ta mig en dusch och sen krypa ner i soffan med nå sockerkaka o nykokt saft =) itne illa..

Tills vidare.. ha´de gott alla!

/ M