Vårruset

så då har man överlevt helgen , måndag igen o tillbaka på jobbet =) helgen har bara varit bra och de  har gått som en dans på rosor idag på jobbet , fast de har inte vart mycket tid över för en kaffe eller så.. men lika kul o bra var väl det =) man vet att man lever ! =) Och ikväll blir det att springa/gå vårruset med tjejerna på jobbet . var inte planerat att det skulle bli så men babbsan vart dålig så ja vart erbjuden hennes plats , å va fan de är inte ofta man hoppar på nå sånt , ska bli kul.. =)

Väntar på att pappsen ska skjutsa mig till byn för att hämta alla mina träningskläder för att sen hämta nr lappen hos babbsan o vidare mot staden..

Älskling är i g-vare , kommer hem mot kvällen tror ja , han skulle väl hämta mig efter d ja sprungit klart så skulle vi göra nå , vet itne vad han har för bus på G den här gången =)

Näe , om man skulle ta sig nå mat i magen ..

ha en bra kväll kära vänner !..


Tillbaka i vardagen !

Torsdag em är det redan , veckan har sprungit på i minst sagt ovanligt hög fart känns det som . rätt skönt får då är de snart helg :) Förra helgen spenderades då i älsklingens stuga .. SÅ skönt att komma bort lite med trevligt sällskap & massa go mat :D
har badat lite bastu och druckit , ätit lite gott och sådär :)

Måndagen var de bara att ta tag i vardagen igen , back to work ... är verkligen inne i den där svackan igen , men de är bara bita ihop ! snart semester och sen väntar väldiga uppgifter till hösten igen ( som en fågel viska i örat idag) hihi !.

Well well , sitter hemma för ovanlighetens skull , Elina o jossan skulle komma förbi lät de som..

Ha de gott !


Stug liv ...

Snart bär det iväg mot lugnare vyer , vi ska bara äta nån frukost och sen packa det sista så åker vi ut till älsklingens stuga :) med oss har vi också Elina, Daniel och Jossan . Kommer nog hem först på söndag .. Helgen kommer innebära en massa go mat o dryck o sen en massa mys på det !. skönt att komma från staden ett par dgr o bara vila upp sig ! =)

Frukost nu..


Trevlig helg !

Festen med stort F

hejsan hej !

Igår var man på 50 års fest , chefen fyllde år så all personal på jobbet hade ordnat och fixat en överraskningsfest åt henne :) så hon blev kidnappad till en lokal där vi andra redan var med välkommst drinkar och mat! :)
Vi åt fläskfilé i grönpeppar sås med potatisgratäng , och nå sallad o bröd till :D så smarrigt ! var en kanon kväll hela kvällen igenom ! :) ska bli kul att se det som mimmi gick runt o filma under kvällen :p

och idag har inte mycket blivit gjort faktiskt , jag o Dan for ut till byn så vi har grillat (igen) med elina o daniel nå fläskfilé och oxfilé , riktigt lördags mys :) Nu sitter man i soffan med ett gott glas vin och inväntar ESC ..
 synd att de inte blev som planerat , men men.. missuppfattade litegrann..


Well well , kankse man skulle ta sig ut med hunden så han får urinera lite innan.. haha.


Trevlig helg !

Nu är det färdig ...

ja nu är de färdigt med att gå och vara sjuk , är så less nu.. har till o med stanna hemma en extra dag från jobbet för att vara helt på den säkra sidan från febern , imorgon ska jag tillbaka .. blir knäpp av att vara hemma.. tur man har sällskap av min älskade =)

har väl egentligen inte nå att skriva inget har hänt direkt , har spenderat de senaste dgr lugnt o stilla..

Om man skulle krypa ner med dan nu och försöka sova så man orkar upp imorgon !..

go natt !

/Moa

begravning !

Idag var begravningen.. farfar lilla.. trodde inte de skulle kännas så ont så som det gjorde , men det gick iaf bra , och den var så vacker. Vila i frid !

förutom ett vackert avsked så fanns de lite positiva stunder under dagen :) Min älskade har kommit hem :D är ute i ersnäs och har bastat o myst på :) så jag har saknat han !

Imorgon jobb igen , kul ... :) trivs som fisken :)

Ha de bra gott folk!

Mvh / M



Sen för den delen så vet man vem som står en nära.. men kan inte säga mer än att hämden är ljuv ;) tjohoo ! =)