Har hittat en annan..

Jag har hittat mig en annan blogg , känns mycket bättre där , hoppas ni följer med !

Finns nu mer på moanystrom.wordpress.com..  Skriv gärna ni som läser och följer med vidare där , är en nyfiken människa =)

Så tills vidare finner ni mig där tills jag lessnat och kanske kommer tillbaka ?

/ Moa

Söndags bloggande...

Återigen en helg som susat förbi.. Har inte varit mycket lugnt för min del.. har knappt hunnit träffa min Dan nånting heller .. I Fredags blev det att gå över till "grannen" och ta sig någon cider.. Eftersom dom hade ordnat barnvakt så var det bara ställa upp :) annars kan dom ju så sällan göra nå båda två ..
Var en hel del människor där när jag kom där kring halv 9 snåret.. Även Lisa .. Henne har jag faktiskt inte träffat på länge , och magen den var inte så liten som den brukar vara heller. :) Höll väll inte igång så värst länge ändå , var nog hemma igen kring 00.30 eller så .. Skönt att skippa ute livet , hade varit så trött i lördags då. :P Fast syrrans lakrits shots var rätt vassa ändå :P så nog mådde man ändå lite som man fötjäna under lördagen.. Bilen fick då stå och jag tog det enbart piano med lite tvättande medans min raring var på annat håll..

Dagen har spenderats med båda mina systrar och syskonbarn.. =) Har varit med dem till mamma min och även våran moster.. värst vad alla bjussar på fika när små barnen kommer.. inte dukas det upp sådär när enbart jag dyker upp..haha!. fast de finns väl en orsak :)
Sen har jag även hunnit med att färga håret , kändes som det var dags igen.. Och under tiden färgen skulle sitta i håret , så drog jag fram som en orkan med dammsugarn och skur moppen.. kan vara rätt flitig när jag vill =)

Syster, Daniel o jossan har även vart förbi här ikväll på en sen middag , bjöd på fläskfilé och pommes med grönpeppar sås :) Gotta !.. Nu har dom farit och jag håller på avrunda kvällen med min godispåse, internet och lite tv.. :) Sen blir de bara mysa och gå sova..

Allt som hänt mig denna helg..

Ska hänga upp sista tvätten nu.. sen väntar tv´n.. Jobbet imorgon !

Gokväll!

Det händer inte så ofta ändå ...

Det händer faktiskt ganksa sällan att jag uppdaterar bloggen.. har massor att jag vill skriva men tar mig aldrig för , sen finns det säkert sånna där man inte vill ska veta allt om ens liv..
Iallafall så var de ju ett tag sen jag skrev..  Har börjat jobba igen efter Jul ledigheten.. Den här första veckan har varit tung .. Hade nästan betalat för att få ligga kvar på morgonen när väckaren satte igång.. fast o andra sidan går veckorna och dagarna rätt fort , är ju faktiskt fredag imorgon redan.. Det tycker vi om.. =)

Imorgon ska D upp till YK i kalix på mötet så han får fortsätta sin utbildning och nångång bli klar.. Blir att lämna Acke hos syster o Daniel på fm eftersom han tyvärr blir alldeles för länge ensam om han vart hemma själv..tycker jag .. Fredagen är då inte planerad , är faktiskt sugen på en Girl´s night (out) .. var länge sedan vi samlades nu .. tror de var i slutet av augusti senast.. så de är nog på tiden..

Ska passa på att se lite television ett tag , har varit med Josephine från em till nu eftersom mamman o pappan hennes jobbade..och kl 23 så skulle dom börja dumma sig o bryta strömmen fram till 02 för något underhåll.. trist.. brukar ju alltid få somna till CSI..

Jag o Josephine i höstas...


Nä ska se vad D gör.. låter som om de snarkas... redan?

Go kväll gott folk !

Ett nytt år ...

så har vi ett nytt år .. bara sådär över natten :) Vart ingen hej dundrandes firande för mig och älsklingen , Efter många om och men och funderingar så kom vi överens om att ta det piano bara vi två & hundet hemma .. Satt och såg tv tog en öl och bara var.. klockan tolv klev vi ut på balkongen med skumpa ( ja ja , mousserat vin då) och skåla för det gångna året och det kommande.. Ser verkligen ut över så gott som halva byn härifrån så raketer gick det ingen nöd på :)

Käraste lilla Acke fyllde ju hela 3 år idag så i och med firandet av det kommande året så firar vi ju även acke på sin födelsedag.. dock är inte raketerna lika uppskattade av honom så han satt kvar inne när vi gick ut på balkongen..

Kunde inte vakna upp på något bättre sätt så här första dagen på året än som jag gjorde idag.. dels hade man ingen tråkig bakfylla och sen lite diverse annat , men det håller jag hemligt.. =)

dagen har annars inte spenderats på något vettigt sätt.. for med Elina och lill jossan till våran kära far och ann-lousie , ätit lite smörgåstårta och tjockat på .. sen vart det en sväng på maxi .. skönt att handla idag.. kan inte ha varit mer är 8-10 kunder när vi var där.. alla låg väl hemma slak och spak efter gårdagens festligheter.. hihi..

Näe om man skulle avrunda lite.. ta ut hunden för natten och sen krypa ner i soffan med D .

Allt från mig denna gång..

/M