Längtan

Var ett tag sen jag skrev nu , måste försöka hålla den lite uppdaterad för mina kära läsare..
Har väl inte hänt allt för mycket sen jag skrev sist.. Lika är väl det ;)
I lördags var de dop för lilla Josephine :) Söt som alltid fast ännu sötare med dop klänningen , var ju lätt finast av alla de barn som döptes då ( 2 barn utöver josephine döptes samtidigt)
riktigt god smörgås tårta , hade skippat frukosten enbart för att få ner en extra stor bit ;p

Sen på kvällen vart de att dricka trots allt , For med Madde o brobb till Pite ;) märker att många norrbottningar äntligen lagt ner lite pengar och köpt sig riktigt fräscha jenks;) fanns många fina att titta på !:) Synd bara att våran egentliga chafför blev sjuk , annars hade vi själv glidit i en fet Cadillac cupe devill -58 Gammelrosa.. Såå läckert! , men inte var man ledsen för det hade en super trevlig kväll :) Var även in på karls källa och tog oss nån öl!:) kul med lite nya ansikten även fast de fanns en och en annan lulebo där :)

Är ute hos pappa och hälsar på förtillfället , vet itne om jag åker hem idag eller imorgon , får se.. Ska ev å bowla med madde ikv..

Till helgen ytterliga ett dop man ska på , är min systerson Elias som ska döpas denna gång :) Blir dock i Pite så de blir att övernatta i ersnäs i helgen så de blir lite närmare.. :P
Sen söndag åker jag upp till haparanda och hälsar på Dan igen ;) var ett tag sen , så de är nog dags nu.. Han har ju haft nå permissar så har ju fått träffa han här hemma istället :)
Näe om man skulle se sig om för att göra nåt , funderar på en lång promenad med Acke , Är sååå skönt ute nu , varken för varmt eller kallt :)

Hade gott!


Abstinens..

Andra dagen på min sluta röka period .. Får snart ett fri spel .. Lilla syster beteer sig bara mer och mer som en jävla idiot.. Och de beror inte på röksuget den här gången ,  Det är bara allmän idioti från hennes sida..AAAAHHHHHHHHH!! ..

Nu är det ändast 32 dgr kvar tills älsklingen är ute i frihet :D Så som jag har längtat!.. 
En ny start :)

Satan nu sätter röksugen i igen.. det är bara hålla ut i 4 minuter.. ramtamtamtaaa..

Näe nu måste ja stoppa nå i käften ( Mat/godis/grönsaker ) för att stilla röksuget...


See ya!


Summer time :)

Sommaren håller i sig trots allt :) Härligt ..
Sommaren i allmänhet har vart kanon :) varit på mini semester i byske som jag tidigare skrivit , lite pdol vart de och nu sist Lulekalaset :) 
Kommer aldrig glömma denna sommar både på gott och ont .. är så tråkigt att jag inte fått spendera sommaren med min älskade .. men snart över både sommaren och längtan över :D då kommer han heeeem :)

stackarn fick inte det bästa nyheterna idag när jag prata med han , :( En farmor är alltid en farmor
:( Sov i ro!

På torsdag blir det att flytta hem igen efter en sommar ute i byn , skönt ! ska bli härligt att komma civilisationen närmare..haha!:) Blir att börja ordna nytt nu där , ska bli så fint :)

har inte så mkt mer att skriva ..

Bäst musik just nu :

Pink - Cuz i Can
Twill - is it love
Andy Lopez - Noche del amor ;)


Acke ;)
Acke Bus ;)Älskling o AckeÄlskling och Acke på väg ..Älskling!Älskling i Bulgarien -05