Färg överallt...

Ja så som rubriken lyder så har jag fått färg överallt! , tänkte inte vara jobbig och "tvinga" min kära sambo att färga håret på mig ikväll utan gjorde ett tappert försök alldeles själv ( är en väldans klumpig människa) , sagt och gjort så börjar jag .. och mycket riktigt så lyckas jag få massa färg över hela överkroppen.. Så nu ser jag ut som en pippi långstrumps lilla gubben.. Som tur var jag smart o stod enbart i underkläder , så jag slapp få över hela kläderna.. men golvet har man fått gnugga.. tur så var de toa golvet.. nästa gång blir det nog att tjata sig till hjälp av älsklingen ändå :p

Har jobbat en sväng somsagt idag , efter de vart det att luncha med Suzie på stan , Trevligt med sällskap , tur att hon hade lunch just precis jag slutat och kommit till stan . Efter Lunchandet så var det dags för kör lektionen , gick super bra idag med ! :) Efter det så kom papps o hämta upp mig och vi fortsatte övnings körandet.. snart mina vänner , snart :)

Kvällen har spenderats mesta dels hemma , men var även förbi syrran när ja kom från staden.. Petra var på besök där så de var ett + i kanten :) Länge sen man sågs !..

Näe , tänkte ta o blåsa håret o se hur färgningen blev i torrt hår också ..

Imorgon jobb , sen p - fest ! , kul !

God kväll !

brum brum...

Måndag morgon och här sitter man och väntar på att klockan ska bli mer för att gå till bussen , Ska iväg och jobba nu en sväng på morgonen , fast lite sovmorgon fick man så det är inte hela världen. :)

I Dag blir de ut och köra , bokat upp en dubbel lektion , Sen hade jag även tänkt kolla med min käre far om han har lust att driva en sväng på em .. Känner att jag börjar bli stressad nu  .. Har ju en tids press med det här k-kortet, och de beror på att man varit så seg med att ens sätta igång så snart går min lämp ut , hade ju vela ta det innan så man inte behöver lägga ut onödiga pengar på att börja om...men förhoppninsvis så är det inte allt för långt borta innan ni ser mig lite här o var runt om på gatorna... :P
nä usch nu sitter ja bara o svammel skriver.. snart dax att gå så det är väl bara börja göra sig klar..

God morgon !


Full rulle ...

Så har helgen passerat med storm steg .. Känns som om man inte hunnit med nåt som man borde ha gjort utan vart att spendera hela lördagen i Haparanda/Finland .
For till Suzie redan på Fredag kväll och natta över där , så det skulle bli lättare med hämtningar och dylikt inför ikea resan , Så vid tio snåret kom anne och hämta upp oss och det bar iväg uppåt.
vet inte hur många timmar vi spendera på Ikea .. och pengar ( Ångest) .. överskred min budget rejält måste jag säga.. Är så lätt att de drar iväg när allt är så billigt o så fint och så behövligt , man kommer då på alla de möjliga ursäkterna bara för att kunna köpa. :)  Efter ikea drog vi över till Finland med ett stop på Alko , Givetvis! :)
var även på skopunkten och köpte mig nåt par skor så här inför vintern :) Sen vart det mat på frasses o varva ner litegrann för att sen bege oss tillbaka mot grannlandet o titta lite  :) sen var det hem färd som vankades , blev lite stressigt med tanke på att ja skulle i väg på hockeyn.. ( som för övrigt sög då luleå förlorade) men jag han så gott som , missa väl 3-4 min av första halv lek..

Efter hockeyn vart de inte mycket att andas , för då var de bara sätta sig i bilen med suzie , Elina o Ida och åka till vegan där party vankades.. var där ett tag o hade de trevligt med massa goa vänner o nya bekanta , sen blev de krogen . Vi testa det här nya insomnia , men varken ja eller syster tyckte om de så vi drack en cider typ och for sen på mc donalds och sen raka spåret hem och i säng där Älsklingen vänta på mig :) Var verkligen slut som artist , somna på två röda skulle jag tro.

Dagen idag har jag iaf tagit de piano bara pyssla på här hemma , fixat upp det nya inhandlade grejjerna och så , väntar på klockan ska bli mer så ska vi se nå film och bara koppla av i varandras sällskap :) Jobb en stund imorgon så de händer väl inte nå annars..
Nä vad ja har kladdat här nu .. enjoy!

/ M

Kalas x 2

har inte uppdaterat på ett tag nu , vårat internet har varit nere.. eller det är det fortfarande rättare sagt , Är hos lillasyster med fam och snikar lite dator :) allt för länge utan internet klarar man sig inte , haha.. Berorende ? njee , kan ja väl inte påstå :p

Så till rubriken ..Idag är jag o sambon bjuden på födelsedagsfest x 2  , synd att det skulle falla in på samma kväll , men med lite planering så hinner vi med båda två :) det börjar iaf med att vi ska möta upp första kalas gänget vid sex för bowling. :) har faktiskt inte ännu varit och bowlat på tuna sen det öppnades.. och om ja inte är helt ute och cyklar så är det för ett  ex antal år sedan.. Så det ska bli kul att fara dit ikväll :)

Annars rullar på det på som vanligt , har blivit lite små förkyld så jag hoppas att ja klarar kvällen utan att bli nå sämre.

Ska busa lite med lilla jossan nu sen traska hem med hunden och göra mig redo för kvällen !

Trevlig helg!

ett glas vin ..

Är ganska dålig på att uppdatera , var en vecka sen sist .. fast o andra sidan kan det ta längre än så mellan inläggen. :p
Veckan har vart bra , den har gått så himla fort.. haft rätt så mycket på jobbet , "Lill chefen" har överröst mig med uppgifter o listor :p bra bra. :)

så till rubriken , sitter och suger på ett glas gott rött , så skönt att bara komma hem o ta det piano och inte behöva tänka på jobb imorgon , hade tänkt ta mig en stor städning under lördagen faktiskt. det är man aldrig ledig från. :S

Syster och daniel har farit ner till Ume för mys helg på hotell och grejjer *Avis* , så Jossan possan har barnvakt i huset , hade ev tänkt dra med hundet på promenad och kika förbi där en sväng , ska se så allt går rätt till .. snok mosterns påväg..haha. näe skämt o sido :) tänkte bara ha lite sällskap eftersom älsklingen återigen är på galejj :P

Trevlig helg !