Snart...

Då blev man äntligen färdig med tömning och städningen på Örnäset , Gud så skönt ! , Tur att man fick hjälp av stora syster .. Fast det är tyvärr inte klart ännu ... Suck ! .. Har att göra Lövsgatan imorgon , Den  är visseligen tömd i stort sett men då är ju den förbenade städningen kvar.. Får bita ihop och ta och göra det nu , Suzie erbjöd sig att hjälpa till så det går nog rätt fort skulle jag tro.
Snart Onsdag och då kommer ju det roliga , Får flytta in i den nya och göra massa fint , Är väl den ända positiva saken med att flytta =) Men sen blir de inte på ett bra tag... Orkar inte svammla runt o bo i stan.. Är skönt på landet !

Idag tar man då en paus från städandet ska försöka njuta en sista dag av att bara vara innan semestern slutar på Tisdag kväll. Onsdag morgon är de bara kliva upp på jobbet som gäller.. att redan 5½ vecka gått. Aja , blir iaf inte hela dagar den första tiden eftersom inte skolbarnen börjar förän senare..minns inte ens datum.. haha.. men man brukade väl börja där i kring sist veckorna i aug.

Tänkte ta mig en dusch nu och sen ut med hundarna så man piggnar till lite , har enbart legat på locket idag. :p

Ha de gott !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback